Vite në tregun Kosovar.
që nga viti 1995.


Mobileria Xoni është themeluar në vitin 1995, gjatë gjithë këtyre viteve jemi përkujdesur të prodhojmë modelet e mobiljeve më eksluzive me stil dhe elegancë.

Mobileria Xoni është njëri ndër prodhuesit e suksesshëm të mobiljeve të ndryshëm. Specialitet i kësaj mobilerie është prodhimi i kuzhinave moderne të paisura me elemente të teknikës së bardhë ose me mundësi të dizajnimit klasik dhe modern të kuzhinës. Një nga aktivitetet e përsosura mirë të kësajë mobilerie është dizajnimi dhe prodhimi i mobiljeve të profilëve të ndryshme

Mobileria Xoni prezenton koleksion të gjerë të mobiljeve. Duke përfshirë: kuzhina me stil dhe dizajne të ndryshëm,dollape me dyer lëvizëse, mobilje të dhomave të ditës, të dhomave të fjetjeve, dhomave të fëmijëve,tavolina për TV,Tavolina të bukës, karrige, tavolina për kompjuter ,etj.

XONI me një eksperiencë shumë vjeçare si dhe me ekspozitën më të madhe 1500m2 në fushën e mobilimit të ambientëve të brendëshme vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh ku ndërthurja e detajëve, përcakton funksionalitetin, si dhe një mënyrë që përcakton stilin e jetës.


Telefono tani!