Ne mund të na gjeni në kilometrin e parë në magjistralen Ferizaj-Prishtinë (Prelez I Jerlive) dhe në pikën tjetër në magjistralen Ferizaj-Shkup (Fshati I Vjetër). Në qoftë se keni ndonjë pyetje apo ju nevojitet ndihmë, atëher na kontaktoni në numrat apo emailin e poshtë-shënuar ose mund të na lini mesazhin tuaj dhe ne do të mundohemi që sa më shpejt tju përgjigjemi kërkesës tuaj.

Adresa

7000 Ferizaj
Pika 1 - Magjistralja Ferizaj - Prishtinë km 2
Pika 2 - Magjistralja Ferizaj - Prishtinë km 1

Numri telefonit

Telefoni 1 : +383 44 755 053
Telefoni 2 : +383 45 581 193
Telefoni 3 : +383 44 150 461

Email Addresa

mobileriaxoni@gmail.com

Kontakti


Lokacioni 1 : PrelezLokacioni 2 : Fshat i vjeter

Telefono tani!