Kontakti

Na Kontaktoni

Ne mund të na gjeni në kilometrin e parë në magjistralen Ferizaj-Prishtinë (Prelez I Jerlive) dhe në pikën tjetër në magjistralen Ferizaj-Shkup (Fshati I Vjetër). Në qoftë se keni ndonjë pyetje apo ju nevojitet ndihmë, atëher na kontaktoni në numrat apo emailin e poshtë-shënuar ose mund të na lini mesazhin tuaj dhe ne do të mundohemi që sa më shpejt tju ërgjigjemi kërkesës tuaj.

Numrat e telefonit

+377(0)45581193

+377(0)44228250

+377(0)44150461

Address

Kosove, maxh.Ferizaj-Prishtine (Prelez)
dhe maxh.Ferizaj-Prishtine (Fshat i Vjeter)

 

Kontakti

FORMA KONTAKTUESE

HAPE HARTËN