Produkti

Tavolinë Buke

Krijo hapësirën e përsosur me një tavolinë buke për të shijuar gatimet e shijshme me familje e miq.
Ngjyra: Bardhe/Hiri & Ari

Për çmime dhe informata shtesë, na shkruani në facebook apo instagram.