Produkti

GARNITURA GK

Po kërkoni një set të hijshëm për dhomën tuaj të ndenjes? Përmbusheni në mënyrë perfekte atmosferën e dhomës suaj të ndenjes me setin më të kërkuar që ka një dizajn unik dhe tërheqës.

Ngjyra: Krem

Për çmime dhe informata shtesë, na shkruani në facebook apo instagram.

  • Publikuar më: 2021-04-14 17:08:24
  • Kategoria: Garnitura