Produkti

Këndi K1

Ditët me shi në fundjavë janë të mërzitshme, por një pushim në këtë kënd të rehatshëm përpara televizorit është gjithmonë i mirëpritur në ditë të këtilla.

Ngjyra: kafe

Për çmime dhe informata shtesë, na shkruani në facebook apo instagram.

  • Publikuar më: 2021-04-18 23:33:43
  • Kategoria: Garnitura