Produkti

Tavolinë

Jepni freski dhomës suaj të ndenjes me një tavolinë të mesme që përshtatet me çdo stil!

Ngjyra: Bardhë & Hiri

Për çmime dhe informata shtesë, na shkruani në facebook apo instagram.