Produkti

Dhomë Gjumi

Shijoni një natë të qetë në këtë dhomë gjumi, që përveç formës unike që ka është edhe mjaft i rehatshëm.

.Ngjyra: Hiri & Bardhë

Për çmime dhe informata shtesë, na shkruani në facebook apo instagram.