• MOBILERIA XONI
    ...QË TË NDIHENI REHAT!
  • NE OFROJMË
    DËRGESË E SHPEJTË, ÇMIME TË LIRA, PËRGJIGJJE TË SHPEJTA
  • KOMODITET,KUALITET DHE STIL
    EKSPLORO MUNDËSITË

PSE NE?

Ne jemi të devotshëm që t'u japim shërbimin më të mirë dhe produkte cilësore në cdo kohë të mundshme. Kënaqesia juaj është qëllimi jonë.

MISIONI YNË

Misioni ynë është që të krijojmë vlera për klientët tanë nëpërmjet besueshmërisë,integritetit dhe shpejtësisë.

SUKSESI JONË

Suksesi i kompanisë tonë varet nga disa gjëra themelore, këto gjëra themelore e sigurojnë strukturën e këtij biznesi: klienti,kualiteti dhe rehatia.

SHIKO VIDEON

Fortësia dhe jetëgjatësia e materialeve janë besueshmëria që kompania jonë ofron, sepse ne besojmë në produktet që ofrojmë si dhe në stafin prodhues.

Ne kemi arritur të jemi lider në tregun kosovar në saje të standartit tonë të lartë të prodhimit të mobiljeve.

Me anë të përkrahjës së klientëve kemi arritur të jemi të suksesshëm dhe të përgjegjshëm në çdo kohë ndaj kërkesave të blerësve tanë besnik .

Ne ju garantojmë se mobiljet do të mbërrijn në kohë dhe pa asnjë defekt.

Në qoftë se ne jemi zgjedhja juaj atëher Mobileria XONI ju ofron tansport falas në gjithë territorin e Kosovës.

Punojmë edhe sipas porosisë së klientit.

MË TË REJAT

MË SHUMË? KLIKO KËTU